אודות מאפיית הדגנים

משפחת דאושין והקשר שלה לעולם האפייה החל בראשית שנות ה 70 .האיש החזון והמותג מאחורי מאפיית הדגנים הוא מר עזרא דאושין.

הקשר של מר דאושין עם עולם האפייה החל הרבה קודם לפתיחת המאפייה עוד בימי עבודתו כאיש טכני לציוד אפייה כבר לפני שנים רבות, תוך כדי הקמת מאפיות מתקני אפייה ושינוע  רבות ברחבי הארץ ובעולם.

מר עזרא דאושין מביא עמו ניסיון רב של שנים ארוכות של ידע מקצועי בתחום האפייה ייצור בקרת איכות המוצר וציוד אפייה.

היסטורית המאפייה ומשפחת דאושין

היסטורית המאפייה ומשפחת דאושין

משפחת דאושין והקשר שלה לעולם האפייה החל בראשית שנות ה 70 .האיש החזון והמותג מאחורי מאפיית הדגנים הוא מר עזרא דאושין.

הקשר של מר דאושין עם עולם האפייה החל הרבה קודם לפתיחת המאפייה עוד בימי עבודתו כאיש טכני לציוד אפייה כבר לפני שנים רבות, תוך כדי הקמת מאפיות מתקני אפייה ושינוע  רבות ברחבי הארץ ובעולם.

מר עזרא דאושין מביא עמו ניסיון רב של שנים ארוכות של ידע מקצועי בתחום האפייה ייצור בקרת איכות המוצר וציוד אפייה.

משפחת דאושין והקשר שלה לעולם האפייה החל בראשית שנות ה 70 .האיש החזון והמותג מאחורי מאפיית הדגנים הוא מר עזרא דאושין.

הקשר של מר דאושין עם עולם האפייה החל הרבה קודם לפתיחת המאפייה עוד בימי עבודתו כאיש טכני לציוד אפייה כבר לפני שנים רבות, תוך כדי הקמת מאפיות מתקני אפייה ושינוע  רבות ברחבי הארץ ובעולם.

מר עזרא דאושין מביא עמו ניסיון רב של שנים ארוכות של ידע מקצועי בתחום האפייה ייצור בקרת איכות המוצר וציוד אפייה.

היסטורית המאפייה ומשפחת דאושין

 

משפחת דאושין והקשר שלה לעולם האפייה החל בראשית שנות ה 70 .האיש החזון והמותג מאחורי מאפיית הדגנים הוא מר עזרא דאושין.

הקשר של מר דאושין עם עולם האפייה החל הרבה קודם לפתיחת המאפייה עוד בימי עבודתו כאיש טכני לציוד אפייה כבר לפני שנים רבות, תוך כדי הקמת מאפיות מתקני אפייה ושינוע  רבות ברחבי הארץ ובעולם.

מר עזרא דאושין מביא עמו ניסיון רב של שנים ארוכות של ידע מקצועי בתחום האפייה ייצור בקרת איכות המוצר וציוד אפייה.

עולם הבצק נושא בחובו ידע מקצועי רב וכולל שילוב ידע טכני נרחב מתחום אחסון הקמחים שינוע קמחים שקילתם ותהליך הכנת הבצק לסוגו . מאפיית הדגנים מזה שנים רבות דואגת תמיד לציוד השינוע והאחסנה החדשני ביותר כולל השקעה באופן קבוע בציוד טכני חדיש המהווה נדבך חשוב ביותר בכל נושא טכנולוגית ייצור המוצר , כל הנאמר לעיל מיושם במפעל מאפיית הדגנים ברמת האיכות הגבוהה ביותר מהמתקדמות בעולם

מר עזרא דאושין כל בוקר דואג יום יום להכנת מתכוני הקמח תוך כדי שמירה על רמת איכות המוצר בתהליך הייצור ובקרת הבצק  כמוגמר . הקו המנחה תמיד את מר עזרא דאושין הוא אהבה גרידה למקצוע העשייה וחדוות האפייה .

כיום, כ- 20 שנה לאחר שמר עזרא דאושין  יזם את מפעל חיוו , הבנים והנכדים שגדלו וחונכו בין כתלי העסק המשפחתי, וספגו מינקות את האהבה ללחם, ממשיכים את דרכו של הסב.
עד היום ניתן לזהות את ערכי היסוד עליהם שמר מכל משמר: אמינות, איכות, חדשנות ומוסר העבודה משתקפים בפעילות המאפייה והמשפחה.

אותם ערכים שעברו במסירות מדור לדור הם המתכון הסודי שהופך את משפחת דאושין למשפחת אופים מהמוכרות בפתח תקווה ובארץ המנהלת אחת מהמאפיות הגדולות בישראל  ובמשך עשרות שנים, משווקת את לחמיה לכל תושבי פתח תקווה והמדינה, מדי יום במסירות ובאהבה.